נתחי לברק על מצע מנגולד ביוגורט ורימון
מצרכים: (4 מנות)
- 4 פילט של דג לברק
- 1 חבילת עלי מנגולד
- 1 בצל קצוץ
- 1 כף שמן זית
- מלח ופלפל
מרינאדה
- חצי גביע יוגורט עיזים 3% שומן של גד
- חצי כוס יין לבן יבש
- 4 כפות רכז רימונים
- חצי כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, עירית)
- מיץ מלימון אחד
- 2 כפות דבש
קישוט
- חופן גרגירי רימון
- כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
- ערבבו את כל חומרי המרינאדה.
- תבלו את הלברק במלח ופלפל והשרו אותו במרינאדה כחצי שעה.
- חממו תנור ל 180 מעלות
- חממו ווק עם כף שמן הזית וטגנו את הבצל לשקיפות הוסיפו את עלי המנגולד ואדו כדקה. תבלו במלח ופלפל
- הניחו על תבנית את המנגולד וצקו עליו את הדגים עם הרוטב ואפו כ15 דקות.
- קשטו במעט רימונים ופטרוזיליה קצוצה